Input your search keywords and press Enter.

Njima je ljeto već počelo! Evo u kakvom odmoru iz snova u prekrasnom resortu u Dubrovniku uživaju Ana Vilenica i Ana Begić te dvije bivše Miss Universe Hrvatske

U luksuznom Importanne resortu u Dubrovniku glumice Ana Vilenica i Ana Begić Tahiri uz nekadašnje Miss Universe Hrvatske Ivanu Mišuru i Ivanu Delač Đolo spajaju ugodno s korisnim. Pred foto objektivom Srećka Rundića i direktorice Jadranke Pezo snimljena je nova kampanja Studia Marcela na atraktivnim lokacijama. Divni kadrovi snimljeni pored bazena luksuznih hotela Royal Blue , Royal Palm, Royal Princess i Ariston mame uzdahe te pozivaju na ljeto i odmor baš kao pravi mamac.
Ambasadorice Studia Marcela uživaju u sunčanim danima, a ovom prigodom pitali smo ih gdje ljetuju te o kratkom odmoru u Dubrovniku.

Dvije Ane i dvije Ivane godišnji odmor ljeti provode uživajući na Jadranu i otkrivajući nove destinacije, a što ih se dojmilo u Dubrovniku, jednom od najljepših europskih gradova?

Ana Begić Tahiri posljednjih godina po mjesec dana radila je u predstavama u sklopu Dubrovačkih ljetnih igara pa je tako Zagreb ljeti zamijenila Stradunom. Grad poznaje izvrsno stoga je tijekom vikenda u resortu opisivala prijateljicama njegove ljepote i prepričavala svoje dogodovštine u pauzama od predstava.
Ana Vilenica, rodom Riječanka običava ljetovati s obitelji na Sjevernom Jadranu na otocima Krku i Lošinju. “Nakon kratke posjete Imotskom gdje idemo svake godine i otkud je moj otac, otići ćemo na Hvar”, govori Ana, koja se ljepotama Dubrovnika ne prestaje diviti baš kao i druga Riječanka u ovoj atraktivnoj kampanji Ivana Delač.
Ivana Mišura je dosad na uživala u Zadru, u Bolu na Braču, a prošlo ljeto također u Dubrovniku. “Volim privatnost i skrivene uvale sa pješčanim plažama, gdje nema vreve i previše ljudi”, ističe Ivana.
Upravo je dubrovački Importanne resort prava sunčana oaza mira na samom kraju lijepe naše čemu svjedoče i divne fotografije nove kampanje i video iza kulisa snimanja.

Foto: Srećko Rundić za Studio Marcela/ PR

Video: M.Pezo , video link: https://youtu.be/jMfxGX9aHFM

Ivana Delač Đolo, Studio Marcela, odnosi s javnošću

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.