Input your search keywords and press Enter.

U Dubrovniku otvorena prodajna izložba hrvatskog dizajna MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP

Prodajna izložba bit će otvorena do 25. rujna, a omogućili su je kompanija MasterCard, Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika.

Jučer je u dubrovačkoj Luži otvorena prodajna izložba MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP koja će do 25. rujna domaćim i stranim posjetiteljima Dubrovnika predstaviti originalni hrvatski produkt i modni dizajn. Otvorenje su posjetili brojni Dubrovčani, ali Zagrepčani, Iva Balaban i Davor Štern.

Uz pokroviteljstvo kompanije MasterCard, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika tijekom trajanja izložbe posjetitelji će moći razgledati i kupiti odjevne komade, namještaj, nakit, igračke i konceptualna djela najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Artisan, Prostoria, Marko Pavlović, Xenia design, Ksenija Jurinec, Amarie, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi, točnije njih 40-tak. Osim toga, zasigurno će uživati u transformaciji prostora Luže i postavu izložbe koju je osmislila Boška Bahtijarević iz nagrađivanog arhitektonskog studija Arhitektri.

Važnost promocije hrvatskog dizajna u najposjećenijem hrvatskom gradu objasnio je zamjenik gradonačelnika Dubrovnika Željko Raguž:

“Zadovoljstvo nam je što ćemo i ove godine u Luži, drugi put u Dubrovniku, ugostiti izložbu hrvatskog dizajna Design in Croatia Expo + Shop koja je prošle godine izazvala velik interes naših gostiju, ali i sugrađana. Ovakva događanja imaju višestruku korist, s jedne strane prilika je to dizajnerima za promociju inovativnih hrvatskih proizvoda i brendova, ali s druge strane i posjetiteljima se nude novi sadržaji i mogućnost da iz Dubrovnika ponesu autentične suvenire. Nadam se da će ovaj projekt postati svojevrsna tradicija i još jedna u nizu prepoznatljivosti Grada Dubrovnika, zbog kojih se gosti uvijek rado vraćaju u naš grad.”

Već drugu godinu za redom kompanija MasterCard® glavni je pokrovitelj ovog projekta:

„Drago mi je što je kompanija MasterCard® i ove godine partner ovog lijepog projekta koji za cilj ima približiti svjetskoj i domaćoj publici ono najbolje od hrvatskog dizajna. Vjerujem da će posjetitelji Dubrovnika uživati u ovoj izložbi, ali i da će svojim domovima ponijeti originalne hrvatske suvenire. Mi ćemo ih na to dodatno potaknuti popustom od 10% za kupnju MasterCard® i Maestro® karticama“, rekla je Aleksandra Babić, MasterCard voditeljica marketinga za tržišta Hrvatske, Izraela, Mađarske, Rumunjske i Slovenije.

Ova izložba pruža dodatnu vrijednost hrvatskom turizmu pa se u projekt uključila i Turistička zajednica Grada Dubrovnika.

Svi korisnici MasterCard® i Maestro® kartica ostvaruju 10% popusta na kupnju bilo kojeg proizvoda u sklopu izložbe. Posjetite Lužu u Dubrovniku i ponesite sa sobom suvremene suvenire koji će vas uvijek podsjećati na nezaboravno ljeto dizajnirano za sjećanje.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.