Input your search keywords and press Enter.

U DUBROVNIK UPLOVILA MSC LIRICA, PRVI OVOGODIŠNJI BROD MSC CRUISESA

Pod zapovjedništvom kapetana Giacoma Romana u dubrovačku luku Gruž jutros je uplovio prvi ovogodišnji MSC-ov brod na kružnim putovanjima – MSC Lirica. Ovaj brod istoimene klase Lirica koji može primiti oko 2.500 putnika Dubrovnik će posjećivati srijedom do kraja sezone predviđenog za 01.11. Na brodu se trenutno nalazi 2.250 putnika koji će Dubrovnik i okolicu moći istražiti u sklopu organiziranih izleta ili u vlastitom aranžmanu za što će imati dovoljno vremena budući da će brod boraviti u luci do 19h.

Osim Dubrovnika, brodovi flote MSC Cruisesa će posjećivati Split, Zadar i Šibenik te ostvariti ukupno 67 ticanja hrvatskih luka tijekom ovogodišnje sezone koja će završiti ticanjem Splita 27.11.

Prilikom uplovljavanja u Split prije 10 dana su se na brod MSC Sinfonia ukrcali i prvi putnici koji će se na 8-dnevno krstarenje istočnim Mediteranom otisnuti upravo iz splitske luke. Kompanija MSC Cruises je od prošle godine u svoju ponudu uvrstila i mogućnost ukrcaja u Splitu i Zadru na itinereru koji obilazi atraktivne destinacije Italije i Grčke: Veneciju, Brindisi, Mykonos i Pirej/Atenu.

Više informacija je dostupno na web stranici: https://www.msckrstarenja.com/hr-hr/Cruise-Deals/Ukrcaj-U-Hrvatskoj.aspx

MSC Lirica

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)