Input your search keywords and press Enter.

TZ Dubrovnik za vikend organizira bogat program u Zatonu, na Lopudu i Šipanu

Ribarska noć u Suđurđu, Klapa Kaše u Zatonu, Klapa Ragusa na Lopudu

Za kraj mjeseca srpnja,TZ grada Dubrovnika je u okviru šarolikog programa događanja kreiranih za otoke i turistička mjesta priredila nekoliko zanimljivih koncertnih i zabavnih nastupa omiljenih izvođača.

Ljetni programi otoka Lopuda obiluju i koncertima klasične glazbe, tako je sinoć 26. srpnja održan koncert Nikole i Linde Fabijanić, koji su izveli klasična glazbena djela namijenjena saksofonu i klaviru, na zadovoljstvo publike u crkvi sv.Nikole. U subotu, 30. srpnja također na Lopudu ,nastupit će Aida i Milo Krilanović, s programom skladbi za mezzosopran uz pratnju klavira. U nedjelju 31. srpnja, ispred Župnog dvora na Lopudu sve nazočne zabavit će, Porinom nagrađena; Klapa Ragusa sa repertoarom svojih uspješnica.

Mjesto Suđurađ na Šipanu domaćin je Ribarske noći, u subotu 30.srpnja, tradicionalne pučke zabave na kojoj će se početkom u 22.30 sati nastupiti popularni hrvatski sastav „Trio Gušt“.

Prvi vikend program bit će održan u petak 29.srpnja , u Zatonu Velikom na rivi gdje će koncert upriličiti dubrovačka Klapa Kaše, s početkom u 21 sat.

29.07.2016. – Petak – Zaton Veliki – 21 h – Klapa „Kaše“

30.07.2016. – Subota – Šipan (Suđurađ) – 22.30 h – Ribarska noć – „Trio Gušt“

30.07.2016. – Subota – Lopud – 21.30 h – crkva sv.Nikole – Aida i Milo Krilanović (koncert klasične glazbe – Aida – mezzosopran, Milo – klavir)

31.07.2016. – Nedjelja – Lopud – ispred župnog dvora – 21 h – Klapa „Ragusa“

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *