Input your search keywords and press Enter.

TZ Dubrovnik i Turkish Airlines zajednički organizirali press putovanje za 39 predstavnika internacionalnih medija

U povodu inauguralnog leta Istanbul – Dubrovnik u suorganizaciji avio – kompanije Turkish Airlines i TZ grada Dubrovnika, te uz potporu Glavnog ureda HTZ-a,od 10.-12. svibnja organizirano je press-putovanje za 39 inozemnih novinara iz Turske, Kanade, Taiwana, Malezije, Koreje i Japana, kojim će se i promovirati Dubrovnik – nova 186 destinacija najuspješnije europske avio-kompanije. Novinari su doputovali jučer , u utorak 10. Svibnja prvim letom iz istanbula i bili nazočnosti svečanosti na Zračnoj luci Dubrovnik.

Istog dana posjeta je nastavljena vožnjom žičarom na Srđ, nakon čega je uslijedio obilazak Grada i glavnih znamenitosti, te danas izlet na Elafitske otoke. Novinari su obišli Lopud , posjetili ljetnikovac Skočibuha u Suđurđu na otoku Šipanu, a izlet je završio objedom u Vili Ruža na otoku Koločep.

Dojmovi o Dubrovniku i važnost izravne avionske linije Istanbul – Dubrovnik bit će temom priloga koji će uslijediti nakon ovog putovanja u tiskanim i elektronskim medijima, te na socijalnim mrežama, a što će definitivno doprinijeti uspješnosti nove linije koja će prometovati tijekom cijele godine i od velike je važnosti upravo za zemlje Dalekog i Srednjeg istoka.

Planirani odlazak novinara je sutra, također letom Turskih Airlinesa za Istanbul, čemu će prethoditi posjeta Đurovića špilji u Zračnoj luci Dubrovnik.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.