Input your search keywords and press Enter.

Destinations: Holiday and Travel Show po 25. put održava se u Londonu i to u izložbenom prostoru Olympia London.

 

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije već deveti put nastupa na Destinations: Holiday and Travel Show-u, a kao i svake godine do sada, nastupamo zajedno s turističkim zajednicama Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske, Zadarske i Ličko-senjske županije na štandu od 24 m2 što se pokazalo vrlo atraktivnim i financijski prihvatljivim.

 

Ove godine na sajmu Destinatios promovirati ćemo i turistički brend Putevima prošlosti u sklopu EU projekta Ruralna poučna, turističko-etnografska turistička atrakcija u kojem smo projektni partner.

 

Stvaranje i promocija kulturne i etnografske ponude pod zajedničkim brendom Putevima prošlosti uključuje četiri nove turističke atrakcije na ruralnom i otočnim dijelovima Dubrovačko-neretvanske županije; to su uređene i označene Tematske staze Babino polje i Austrijski put na Mljetu,Gradski muzej Korčula smješten u palači Ismaeli-Gabrielis, Muzej zlata i srebra Smokvica i Zavičajna kuća Dubrovačkog primorja čije se otvaranje očekuje do kraja godine.

 

Turisti iz Velike Britanije su već tradicionalno najvjerniji i najbrojniji gosti kako Dubrovačko-neretvanske županije, tako i grada Dubrovnika, a u 2018. godini su ostvarili 287.050dolazaka i 1.530.000 noćenja što je 5% više dolazaka i 4% više noćenja nego u 2017. godini.

 

 

 

TURISTIČKA ZAJEDNICA DUBROVAČKO – NERETVANSKE ŽUPANIJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)