Input your search keywords and press Enter.

Tri zlata za Ura Nage

Judaši dubrovačkog Ura Nagea Šejla Škaljić, Leon Đapić i Gabriel Giljača osvojili su zlatne medalje na jakom međunarodnom turniru Zagreb Open. Natjecanje je prošlog vikenda okupilo 610 judaša i judašica iz 64 kluba Hrvatske, Ukrajine, Češke, Austrije, Italije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Bugarske, među kojima je nastupilo i osam dubrovačkih judaša.

 

U seniorskom uzrastu zlatno odličje osvojio je Leon Đapić (-66 kg) s četiri pobjede u nizu, dok je Mauricio Bratičević (-60 kg) osvojio brončanu medalju s jednom pobjedom i jednim porazom, dok su još nastupili Stjepo Kristović (-100 kg) i Leon Konjevod (-73 kg). U kadetskom uzrastu (U18) broncu je osvojio Gabriel Giljača (+90 kg) s jednom pobjedom i jednim porazom, dok je u istom uzrastu još nastupio Ivan Lale (-66 kg).

Kod mlađih kadeta (U16) zlatna odličja osvojili su Šejla Škaljić (-40 kg) sa dvije pobjede i Gabriel Giljača (+81 kg) sa tri pobjede u nizu.

– Bio je ovo uspješan ulazak u novu sezonu, pred nastupe na kadetskom i seniorskom prvenstvu Hrvatske koji su pred našim judašima u veljači – kazao je Maro Đapić, trener JK Ura Nage.

Maro Đapić, predsjednik

JK Ura nage

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *