Input your search keywords and press Enter.

Proteklog vikenda Plesno rekreacijski studio Dubrovnik sa svojim zlatnim plesačima, Zumba Kids-ima i Zumba Teens-ima predstavio se na još jednom plesnom natjecanju, ovoga puta na ”International Dance Open-u”, koje se održalo od 09. do 12. svibnja 2019., u Domu sportova u Zagrebu.

Na ovogodišnjem, četverodnevnom plesnom natjecanju u Zagrebu, sudjelovalo je preko 12.000 plesača iz ukupno 50 država svijeta. Naši dubrovački Zumba Kids-i i Teens-i, predstavili su se s četiri koreografije i osvojili sjajne rezultate od kojih su tri prva i jedno drugo mjesto:


– Zumba Kids Dubrovnik – ”Azukita” /Latin Show/Group/Kids – 1. mjesto,
– Zumba Kids Dubrovnik – ”Level Up” /Kpop/Group/Kids – 1. mjesto,
– Zumba Teens Dubrovnik – ”Divine Sanctuary” /Kpop/Group/Junior – 1. mjesto,
– Zumba Teens Dubrovnik – ”El Anillo” /Latin Show/Group/Junior – 2. mjesto.

Kvalitetu nastupa ocjenjivao je veliki broj stučnih internacionalnih plesnih sudaca, svjetski poznatih imena. Među njima je bila i naša dubrovkinja Paola Šutić, predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, koja je i sama stručni internacionalni plesni sudac.

Predsjednica i voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik, Paola Šutić zadovoljna je ostvarenim rezultatima: ”Presretna sam što smo ponovno sudjelovali na ovako jednom velikom i svjetski prepoznatom plesnom natjecanju International Dance Openu u Zagrebu. Ponosna sam na ostvarene rezultate i postignuća naših vrijednih plesača.”, rekla je Paola Šutić.

 

 

 

Paola Šutić

voditeljica Plesno rekreacijskog studia Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)