Input your search keywords and press Enter.

Tri Tenora na Sentimentu

Sentimento i TRI TENORA: Najljepše pjesme svih vremena – 20. lipnja, utorak u Kneževom dvoru u 21 sat – Dubrovački simfonijski orkestar uz Mariju Ramljak, dirigenticu.

Večerašnji završni dobrotvorni koncert festivala Sentimento biti će posjećen u velikom broju jer je već nekoliko dana potpuno rasprodan. Večeras u Kneževom dvoru nastupaju tri priznata hrvatska tenora Max Hozić, Saša Jakelić i domaćin festivala Stijepo Gleđ Markos. Izvesti će neke od najljepših pjesama svih vremena, u pratnji Dubrovačkog simfonijskog orkestra pod dirigentskom palicom Marije Ramljak.

Kao poseban gost večeri nastupiti će dvanaestogodišnji Frano Živković, gitaristički virtuoz i glazbeno čudo od djeteta koji nastupa sa Tommy Emanuel-om, najboljim svjetskim akustičnim gitaristom. Kao najtalentiranija sudionica glazbenih radionica festivala Sentimento nastupiti će i štićenica Centra za rehabilitaciju Josipovac, Selma Čizmo.

Svi prihodi od ulaznica kao i dobrovoljni prilozi namijenjeni su za glazbenu rehabilitaciju najranjivijih skupina Dubrovačko-neretvanske županije u projektu „Unison World” www.unison.world.

Stijepo Gleđ Markos
Artistic Director of the
International Festival Sentimento

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *