Input your search keywords and press Enter.

Treći Dubrovački zimski festival: Uskoro ističe rok za prijavu programa

Postupno sniženje temperatura najavljuje dolazak zime i trećeg Dubrovačkog zimskog festivala, koji će se odvijati od 19. studenoga 2016. do 28. veljače 2017., a uključivat će Advent, Novu godinu, Festu sv. Vlaha, Valentinovo i Karneval.

Iz Ureda Dubrovačkog zimskog festivala podsjećaju sve ustanove, udruge, organizacije i agencije koje djeluju u području turizma, kulture, sporta, i drugih društvenih djelatnosti, kao i sve gospodarske subjekte, poduzetnike i zainteresirane građane da dostave svoje pisane prijedloge programa i događanja u okviru festivala do 7. listopada 2016.

Javni poziv odnosi se na predlaganje programa za trajanja festivala i podrazumijeva uvrštavanje u knjižicu programskih aktivnosti, a uslijedit će i javni natječaj za najam kućica na Stradunu, raspisan od strane Sanitata 14. listopada 2016.

Podsjećamo, prijedlozi programa trebaju biti poslani poštom na adresu: DUBROVAČKE LJETNE IGRE, Od Sigurate 1, 20 000 Dubrovnik u zatvorenoj omotnici s naznakom: „NE OTVARATI – PRIJAVA NA JAVNI POZIV ZA PREDLAGANJE PROGRAMA ZA DUBROVAČKI ZIMSKI FESTIVAL 2016./2017.“ ili na e-mail adresu koordinatorice prijedloga javnog poziva paula.brajevic@dubrovnik-festival.hr.

javni-poziv-za-predlaganje-programa-za-dubrovacki-zimski-festival-2016-2017

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)