Input your search keywords and press Enter.

Novinarka, TV voditeljica i lifestyle influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković održala je predavanje “Moć društvenih mreža” danas na Sveučilištu u Dubrovniku u organizaciji Studentskog zbora.

Dubrovački studenti su tako iz prve ruke mogli saznati sve o mogućnostima zarade putem društvenih mreža, najnovijim trendovima, pozitivnim i negativnim stranama stalnog života pod povećalom, ali isto tako i o ne baš lakom životnom putu ove uspješne influencerice.

Na kraju njenog izlaganja okupljeni su imali priliku postavljati pitanja, a publiku je ponajviše zanimalo što Hana može poručiti onima koji požele krenuti njezinim stopama. “Društvene mreže su definitivno budućnost, ali ne treba misliti da je taj posao lagan i zabavan. Djevojke trebaju biti svoje, ali vrlo oprezne. Instagram profil se vrlo lako može pretvoriti u nešto što izgleda kao katalog za prostituciju, a to velike kuće, kao potencijalni suradnici, baš i ne vole. Budući da je malo muškaraca koji se ovim poslom bave, oni imaju puno veće šanse za uspjeh”, istaknula je Hadžiavdagić Tabaković.

Ivan Rašić
student Sveučilišta u Dubrovniku

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)