Input your search keywords and press Enter.

Tradicionalni Božićni prijem za partnere i medije s britanskog tržišta

U suradnji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Zračne luke Dubrovnik u četvrtak 10. prosinca u Veleposlanstvu RH u Londonu bit će održan tradicionalni Christmas Reception Dubrovnika koji se već nekoliko godina uzastopce organizira s ciljem svojevrsne zahvale britanskim partnerima i novinarima na aktivnostima na promociji Dubrovnika na nama najvažnijem emitivnom turističkom tržištu.

Istom prigodom svi gosti u Veleposlanstvu RH, koji je najavljeno oko devedeset, imat će prilike uživo vidjeti najljepšu dubrovačku ulicu Stradun, na kojoj će se pjesmom i plesom predstaviti slavljenik – FA Linđo.

Također putem Skype veze sve nazočne u Londonu izravno će pozdraviti i počasni konzul Velike Britanije u Dubrovniku, Mark Thomas.

Program na Sradunu počinje u 19 sati , a izvođači će biti smješteni ispred palače Sponza kako bi Britanci i ostali uzvanici na prijemu mogli uživo vidjeti raskošnu dubrovačku svjetlosnu Božićnu dekoraciju i osjetiti blagdansku atmosferu Grada. Putem slide –showa predstavit će se i najvažniji segmenti programa Dubrovačkog zimskog festivala.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *