Input your search keywords and press Enter.

U ponedjeljak, 23. prosinca je u konobi Ivankovi u Drveniku u okviru programa manifestacije „Mirisi Božića u Konavlima“ održana Večer za zagrijavanje pod nazivom „Tradicija, bićerini i zavajuni“.

U izvrsnom raspoloženju uz mnoštvo šaljivih doskoćica voditeljski tim Vlaho Mujo i Juraj Magud vodili su publiku kroz progrm. Kušali su se konavoski bićerini i kokteli specijalno osmišljeni za ovu prigodu. Za ocjenjivanje pića bio je zadužen stručni tim Božo Kralj i Pero Jahulj koji su na šaljiv način komentirali svako piće apubliku tjerali na smjeh do suza. No, iznenađenjima nije bio kraj jer su organizatori osmislili način kako da se u program jave novinar i publicist Igor Mandić i hrvatski političar Vladimir Šeks, koji su u vješto posloženoj komunikaciji odgovarali na pitanja voditelja i dali doprinos ovoj večeri.

U glazbenom dijelu nastupili su Toto i prijatelji Mirisa Božića, ali i zvjezde Konovizije Darko Stipić i Davor Čupić. Vrhunac večeri bilo je predstavljanje konavoskog zavajuna – pripravka koji, kako tvrde organizatori, zamjenjuje sve farmaceutske proizvode i predstavlja pomoć i okrepu u svakoj prilici i neprilici. Agroturizam Konavle održao je još jedno u nizu kreativnih i zanimljivih večeri, a možda i plasirao novi brend – konavoski zavajun koji bi se uskoro mogao naći u ponudi konavoskih agroturizama.

Program Mirisa Božića nastavlja se kulturnim programom u četvrtak, 26. prosinca obilježavanjem povijesne obljetnice kada će se predstaviti i kalendar Agroturizma Konavle tiskan povodom 600. obljetnice ulaska Konavala u sastav Dubrovačke Republike. Stoga dođite u samostan sv. Vlaha u Pridvorje u četvrtak u 18:00 sati.

                                                                                                                  Jelena Gale Pregelj, mag.oec.

tajnica Udruge Agroturizam Konavle

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *