Input your search keywords and press Enter.

Torta Party u subotu

Baloni i klaun, vilenjaci i Plesni studio Lazareti, tete Zrinka, Linđovo blago, božićne pjesme, puno torata i kolača – odnosno za svakoga ponešto bit će u subotu od 11 sati na Stradunu, gdje će se oko Orlanda održati festa „Torta Party“.

Tradicionalna, deveta po redu, humanitarna zabava za najmlađe, ali i starije ljubitelje slatkoga uveselit će posjetitelje koji će imati prigodu pokazati svoju plemenitost – kupnjom bona od 15 kn uživajte u tortama i pomozite Udruzi Multiplaskleroze Dubrovačko-neretvanske županije. Ova udruga poznata je javnosti po tome što posjeduje transporter koji, osim što koristi članovima Udruge, slabo pokretnim turistima omogućuje posjetu dubrovačkim kulturno–povijesnim znamenitostima. Udruzi nedostaju invalidska kolica, udružimo snage i pomozimo da nabave ovo neophodno pomagalo!

Već devetu godinu zaredom Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira humanitarnu festu za najmlađe i sve sugrađane pod nazivom “Torta party”, a ova popularna zabava postala je i dio programa Advent u Gradu Dubrovačkog zimskog festivala.

Ove godine „Torta Party „ održat će se u subotu 10. prosinca 2016. godine s početkom u 11 sati , a prihod će, biti namijenjen Udruzi Multiplaskleroze Dubrovačko- neretvanske županije. Odaziv ugostitelja, hotelijera, slastičara i medijskih kuća je odličan, svi će oni darovati torte i kolače, a putem prigodne prodaje prikupljeni novac uplaćuje se za humanitarnu svrhu. Torte će oko Orlanda biti izložene već od deset sati, kad kreće i prodaja bonova.

Dovedite najmlađe na Stradun, tratajte se tortama i učinite dobro!

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacije, TZ grada Dubrovnika

torta-party-003

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *