Input your search keywords and press Enter.

Prošlog tjedna Toni Milun posjetio je dubrovački Centar za mlade i održao dva zanimljiva predavanja: „Upoznaj kredit, zaštiti se!“ i „Nauči o financijama“. Dolazak profesora Miluna organizirao je INFORMADUR – Informativni centar za mlade grada Dubrovnika.

Prvo predavanja održalo se u petak, 5. travnja u 18.00 sati i trajalo je 2 i pol sata. Usprkos nevremenu slušatelji su se okupili u predavaonici Centra za mlade i naučili više  upravljanju vlastitim financijama, načinima zapošljavanja, prednostima i nedostatcima štednje te kako izbjeći pojedine marketinške trikove koji nam stanjuju novčanik.

Drugo predavanje u subotu, 6. travnja okupilo je zainteresirane za problematiku podizanja i otplaćivanja kredita. Toni Milun predstavio je na koje naknade i troškove treba računati. Odgovorio je na pitanja što ako želite otplatiti kredit ranije ili, što učiniti ako zapadnete u probleme i niste u mogućnosti više otplaćivati kredit. Na drugom dijelu predavanja bilo je govora kako najbolje investirati svoj novac: oročiti, uplatiti stambenu štednju, životno osiguranje, dječju štednju, ulagati u dionice, obveznice, investicijske fondove ili kriptovalute.

 

 

INFORMADUR

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)