Input your search keywords and press Enter.

Tomislav Kuljiš u Dubrovniku: Roditeljstvo i rani razvoj

Gospodin Kuljiš dolazi u Dubrovnik 20. veljače i održat će predavanje za roditelje, stručnjake i sve zainteresirane na temu “Zašto su prve godine najvažnije”.

Ako slučajno još niste upoznati s njegovim radom, radi se o osnivaču dvaju vrlo uspješnih centara: Centar prirodno roditeljstvo i IPD Centar (Integral Personal Development), koji već 10 godina djeluju u Zagrebu, a nešto manje u Rijeci, Ljubljani, Beogradu i odnedavno Sarajevu – a nadamo se od skora i u Dubrovniku.

U okviru navedenih centara formiran je niz edukativnih, iskustvenih i transformativnih programa koji se sastoje od iskustvenih i procesnih radionica, interaktivnih predavanja i video predavanja kroz koje je prošlo čak nekoliko tisuća ljudi.

Radi se o vrlo zanimljivim i svakodnevnim temama koje nam svima trebaju i koje nam mogu značajno unaprijediti kvalitetu života: o roditeljstvu i kako zaista razumjeti što se događa u djetetu, o postavljanju granica, nošenju s dječjom frustracijom i ispadima, o polasku u vrtić… Također, i o tome zašto se mi kao odrasli ponekad osjećamo nemoćni pred vlastitim problemima, bilo u odnosu s vlastitom djecom ili pak ljubavnim, partnerskim pa i poslovnim odnosima.

Nakon predavanja, zainteresirani će imati priliku uključiti se u program Roditeljstvo i rani razvoj koji kreće 28. veljače s pripadajućim video i live stream predavanjima te iskustvenim radionicama, a početkom travnja kreće i početni program IPD Centra – Rani razvoj, utjecaj na život, za one kojima nisu trenutno aktualne roditeljske teme, a zanima ih osobni razvoj i rad na sebi.

Osobno sam po zanimanju odgojiteljica, pedagoginja i terapeutkinja, a zadnjih godinu dana radim individualno i grupno s odraslima i djecom u okviru svoje privatne prakse. Već se neko vrijeme borim da dovedem gdina Kuljiša u Dubrovnik i pokreće me veliki entuzijazam jer smatram da je tema ranog razvoja ključ ne samo ugodnijeg privatnog života, nego i kvalitetnijih društvenih odnosa, prevencije nasilja među mladima i drugih tema od društvene važnosti. Vidim da postoji velika potreba i interes među mladim roditeljima – i sada su se otvorila vrata. Mogu Vam ponuditi zanimljiv razgovor s gdinom Kuljišem, a moguće je i da priložimo već gotov intervju. Za sve dogovore tu je moj kontakt telefon +385 91 797 6086 i mail morenaskokic@gmail.com .

Usrdno se nadam Vašem odzivu kako bismo zajedno učinili Dubrovnik ugodnijim i razvojno poticajnim mjestom za nas i naše potomke, jer ipak na njima svijet – i ovaj lijepi Grad – ostaje. 🙂

 

Privatna praksa za integrativnu tjelesnu terapiju i osobni razvoj

ANANSI, obrt za umjetničko stvaralaštvo
vl. Morena Škokić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)