Input your search keywords and press Enter.

Tko to potkopava Ulicu Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku?

…pitaju nas naši brojni sugrađani proteklih dana preko naših „zelenih kontakata“..Žale nam se kako se već danima potkopava ulica Bana Josipa Jelačića odozdo teškom mehanizacijom te se tom prilikom sijeku borovi i čempresi koji drže zemlju ispod ulice!
Odmah smo po dojavama prošetali do novog gradilišta tik uz novu Lapad stanicu i zgrozili se što se čini bagerima i pikamerima od nekada lijepog brdašca obraslim mediteranskim raslinjem.
Konaktirali smo investitora obližnjih radova evo što su nam odgovorili: “Naša parcela je sa desne strane, gdje su završeni radovi iskopa i temeljenja. Navedene radove započeli su naši susjedi koji rade drugi objekt. Nismo upoznati kakav je status njihovih dozvola, niti ime tvrtke za koju se izvode radovi !“
Što se to čini pitamo se s zajedno sa našim sugrađanima, s obzirom da smo primijetili kako kod ovih velikih iskopa sa lijeve strane gradilišta nema nikakve table da se vidi što se i tko gradi te da li su izdane potrebne dozvole za ova velika potkopavanja koja mogu ugroziti ne samo ulicu, kuće nego i ljudske živote!
Stoga molimo odgovorne službe Grada i DNŽ da odmah reagiraju i zaustave dalje potkopavanje ulice Bana Josipa Jelačića .
Molimo žurno pismeno očitovanje !

Voditeljica Zelenog telefona Eko-Fona: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)