Input your search keywords and press Enter.

Tibor Karamehmedović najavio solo album pjesmom “Vrati nas doma”

Tibor Karamehmedović, autor, vokal i gitarist grupe Silente, nakon tri studijska albuma s matičnim bandom, odlučio je napraviti iskorak i prema samostalnom albumu. Prvijenac “I na kopnu i na moru” bit će realiziran u veljači iduće godine, a danas je najavljen prvim singlom i videospotom za pjesmu “Vrati nas doma”.

Tibor – “Vrati nas doma”

“Vrati nas doma” zarazni je komad alternativnog pop rocka i predstavlja svojevrsni odmah od zvuka na koji su fanovi navikli od Tibora slušajući ga kao frontmana grupe Silente. Video je režirao je Goran Stojkić za BONK studio, a pjesma je snimljena i miksana u Morris studiju u Zagrebu krajem proljeća ove godine. Bubnjeve je odsvirao Davor Martinac, a sve ostale instrumente zaslužan je sam Tibor. Ton majstor je bio Neven Martinac, mix i master radio je Domagoj Perišić, a sve je nadgledao Filip Vidović.

Tibora tako očekuje prilično aktivna iduća godina na dva paralelna kolosjeka. Osim objave debitantskog solo albuma, koncertno će biti aktivan i s grupom Silente. Svi datumi nastupa i planovi biti će objavljeni uskoro.

Sanjin Đukić
LAA
PR & Marketing

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.