Input your search keywords and press Enter.

Započela humanitarna akcija za našu mladu sugrađanku Maru Maltarić pod nazivom „MARE, UZ TEBE SMO!“

„ MARE, UZ TEBE SMO!“… Naziv je humanitarne akcije koju su danas započeli naši najmlađi ekoaktivisti Eko-Omblići a sve za liječnje naše mlade 28. godišnje sugrađanke Mare Maltarić. Prodajom svojih eko proizvoda i likovnih uradaka te oslikanih recikliranih platnenih torbi Eko Omblići su već započeli skupljanje priloga za Maru …
Glavna humanitarna akcija za našu Maru biti će u subotu 30. svibnja 2015. dd 10 do 13 sati ispred Sv. Vlaha kada će naši ekoaktivisti Eko Omblići & Zeleno Sunce imati svoj mali štand i prodavati svoje eko proizvode (lavandu, mjendule, džemove od smokava, arancine, bruštulane mjendule, ljekovito bilje) i oslikane reciklirane platnene torbe prisustvovati i na „Danu Udruga Grada“ koji se svake godine održava na ulicama našega Grada kako bi se ukazalo na važnost civilnih udruga koje uveliko doprinose kvaliteti i kvaniteti življenja lokalne zajednice. Stoga molimo sve naše sugrađane da dođu na Stradun u subotu 30.svibnja 2015. Od10 do 13 i pomgnu svojim prilozima u liječenju naše mlade sugrađanke Mare Maltarić, jer dobro je činiti dobro!

Inače Mare je još kao 10. godišnja djevojčica sa svojim prijateljicama bila vrijedna ekoaktivistica našeg Cluba prijatelja Lokruma.Bravo Mare!
Našoj Mari želimo svi od srca brzo ozdravljenje i cmokiće joj svi sa lijepe modro-zelene Omble šaljemo 

Ml.tajnica: Vanja Vrbešić
Predsjednica: Jadranka Šimunović