Input your search keywords and press Enter.

The London Handel Players oduševili dubrovačku publiku

Svjetski poznati barokni komorni sastav ‘The London Handel Players’, koji svojim koncertima oduševljavaju  publiku diljem svijeta, sinoć su u Ljetnikovcu Bunić Kaboga očarali i dubrovačku publiku koncertom pod nazivom “A Celebration of Baroque Dance”. Vrsnim glazbenicima, koje podjednako voli i kritika i publika, zbog njihove ‘besprijekorne vještine i muzikalnosti’: Rachel Brown (flauta), Adrian Butterfield (violina), Katherine Sharman (violončelo), Laurence Cummings (čembalo) sinoć su se pridužili i plesači Mary Collins i Steven Player, koji su prekrasnu baroknu glazbu preveli u plesne korake.
Publika je uživala u glazbi i plesnim koreografijama s francuskih dvora, koje je obožavao i francuski kralj Luj XIV  kao i u djelima poznatih skladatelja:   J.-B. Lully, J.-F. Rebel, G. F. Händel, A. Corelli, F. Couperin, J.-Ph. Rameau, A. Campra.
Ovaj koncert početak je suradnje Korčulanskog baroknog festivala i Zaklade Caboga Stiftung, koji se nastavlja bogatim programom u ljetnikovcu Bunić Kaboga i tijekom zimskih mjeseci. 
 
Video link možete preuzeti na: https://youtu.be/zbMyCQSYg6o
Fotogaleriju možete preuzeti na slijedećem linku: https://photos.app.goo.gl/QVM3oHgKDPwB6E1x2

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.