Input your search keywords and press Enter.

The Frajle u kampu Solitudo

Regionalna glazbena diva, vlasnica jednog od najljepših vokala na ovim prostorima, ujedno jedna od najtrofejnijih pjevačica i kantautorica Nina Badrić, održala je sinoć svoj prvi samostalni koncert u pulskoj Areni. Nina Badrić zapjevala je pred punom pulskom Arenom nakon koje slijedi ekskluzivni koncert u hotelu Valamar Dubrovnik President 12 kolovoza 2016. koji dubrovačka publika željno iščekuje jer su sve ulaznice rasprodane već nekoliko dana prije koncerta.

Nakon koncerta Nine Badrić slijedi spektakularni koncert The Frajle koji će se održati u kampu Solitudo u prostoru bivše diskoteke Divinae Folie. 18.8. s početkom u 21.00 sat.

The Frajle su četiri šarmantne dame izvrsnih vokalnih sposobnosti i iznimnog osjećaja za publiku koje su svojim obradama najvećih hitova osvojile publiku diljem regije i izdvojile se od ostalih izvođača na glazbenoj sceni. The Frajle uspijevaju ono što mnogima nikako nije jasno – na jednom koncertu podjednako držati publiku napetom izvodeći skladbe u rasponu ruske ciganske do aktualnih pop-rock skladbi.

Ulaznice za ovaj jedinstveni koncert su u prodaji po cijeni od 80 kuna u pretprodaji te 100 kuna na dan koncerta i to na recepciji kampa Solitudo od 7:00 do 23:00 te u Bistro Solitudu od 12:00 do 23:00.

Da nastupi The Frajli nisu tek izvedbe skladbi već interakcija s publikom, neopterećeno uživanje u glazbi bez rezerve te ono što mnogi kritičari opravdano ističu, puno pozitivne energije i radosti dubrovačka publika imat će se prilike uvjeriti već 18.8. u kampu Solitudo ex. Divinae Folie s početkom u 21.00 sat.

Odnosi s javnošću, Valamar Riviera d.d.

The Frajle 18.8.2016.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)