Input your search keywords and press Enter.

TELE2 novi je telekomunikacijski partner i sponzor Igara

Dubrovačke ljetne igre i Tele2 sklopili su dvogodišnji ugovor o sponzorskoj suradnji koja uključuje pružanje telekomunikacijskih usluga te sponzorstvo dramskih predstava „Kafetarija“ i „Othello“ na 68. Igrama.

Ugovor su potpisali v.d. ravnateljice Igara Ivana Medo Bogdanović i predsjednik uprave Tele2 Viktor Pavlinić danas, 27. travnja 2017. prigodom otvorenja nove Tele2 poslovnice u Dubrovniku.

Dubrovačke ljetne igre uživaju potporu poslovnog sektora, ali ipak novi pokrovitelji se ne nalaze svaki dan, a uz to posebna je čast za partnera dobiti tvrtku koja uživa ovako veliki ugled među svojim korisnicima i čija je poslovna filozofija fokusirana na zadovoljstvo klijenata i to uspijeva postići – kazala je Ivana Medo Bogdanović ovom prigodom.

Dubrovačke ljetne igre i ove će godine, u razdoblju od 10. srpnja do 25. kolovoza, održati oko 80 dramskih, glazbenih, baletnih, opernih, filmskih, likovnih, folklornih i drugih programa na više od 10 ambijentalnih lokacija i ugostiti oko 2.000 umjetnika iz svih zemalja svijeta koji će nastupiti pred više od 60.000 domaćih i inozemnih posjetitelja. Lanjske dramske uspješnice koje su oduševile kako publiku tako i kritiku i ovo su ljeto na programu. Komedija s pjevanjem i plesanjem „Kafetarija“ u režiji Vinka Brešana bit će izvedena 25., 26. i 27. srpnja ispred Sponze, a Shakespearov „Othello“ u režiji Ivice Boban na repertoaru je 31. srpnja te 1., 2. i 3. kolovoza na tvrđavi Lovrjenac.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *