Input your search keywords and press Enter.

Tečaj japanskoga jezika

Udruga Matanka pokrenula je Centar za japanski jezik i kulturu te u suradnji s Dubrovačkom razvojnom agencijom DURA i Dubrovačkim knjižnicama organizira besplatan tečaj japanskoga jezika.

Ovim projektom Dubrovčanima se nudi mogućnost upoznavanja s jezikom, običajima i posebnostima ove dalekoistočne zemlje.

U prvih nekoliko mjeseci cilj je kroz tečajeve upoznati polaznike s terminologijom i pojmovima na japanskom jeziku koji su često korišteni u turizmu te na dinamičan i zanimljiv način s vremenom usvajati cjelokupnu materiju koja će sve zainteresirane približiti cjelokupnom spektru onoga što Japan čini privlačnim. Tečaj je posebno atraktivan za turističke djelatnike kako bi poboljšali znanje i jezične vještine, te ostvarili što uspješniju komunikaciju i suradnju s brojnim japanskim turistima.

Tečaj će se održavati u prostoru Znanstvene knjižnice (Cvijete Zuzorić 4, 3. kat) utorkom i četvrtkom od 17 do 18 sati, a iako je besplatan, potrebna je prijava budući da je broj polazika ograničen.

Tečaj započinje u utorak, 04. travnja.

Svi zainteresirani prijaviti se mogu na adresu elektroničke pošte dujapanski@gmail.com te poslati svoje podatke (ime i prezime; zanimanje; kontakt).

Za više detalja nazovite 099/558-3056

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *