Input your search keywords and press Enter.

Teatar Exit u Kazalištu Marina Držića

Kazalište Marina Držića će na radost dubrovačke publike ugostiti uvijek drage glumce zagrebačkog Teatra Exit! Datumi igranja dvije predstave su 09. & 10. lipnja, točnije “Njuške” igraju 9. lipnja a “Dvoje” 10. lipnja. Obje izvede započinju u 20 sati a cijene ulaznica su 75kn.

“Njuške” su tekst CJ Johnsona u režiji Matka Raguža, a u predstavi će zaigrati: Enes Vejzović, Filip Križan & Janko Rakoš. U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče. U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića. Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

“Dvoje” je priča o životu. Također u režiji Matka Raguža prema tekstu Jima Cartwrighta. Ili, bolje, priča iz života. Isječci iz života. Nekad veseli, a nekad tužni. Kao što život i jest. Dvoje je kazališna avantura dvoje vrsnih glumaca (Bojana Gregorić Vejzović i Dražen Čuček) i njihovih 14 uloga utopljenih u žamor café– barova, zvuk džuboksa, dim cigareta, a sve uz zavodljivi zvuk saksofona.

Rezervacije ulaznica moguće su od sutra na blagajni kazališta (9h -12h & 18h- 20h / tel. 321 088) ili na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *