Input your search keywords and press Enter.

TBF u kolovozu na Orsuli

Splitski umjetnici zdravog đira i rado viđeni gosti u Dubrovniku, The Beet Fleet, nastupit će u parku Orsula 21. kolovoza s početkom u 21.30 sati. Prijevoz autobusom je osiguran, a ulaznice po cijeni od 150 kuna su već u prodaji.

 

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom „Ping Pong: Umjetnost zdravog đira“. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi dočekuju ljetnu sezonu nastupa s dvadesetak potvrđenih datuma dosad, među kojima je i Dubrovnik.

 

Članovi TBF-a često se opisuju kao “buntovnici” koji u svojim pjesmama iskreno i kroz šalu, a zapravo vrlo ozbiljno, govore o aktualnim društvenim temama i problemima. Svoj glazbeni izričaj nazivaju „Ping Pong glazba“, pri čemu je hip hop glazba okvir, a prostor unutar okvira je otvoren eksperimentima s raznim glazbenim stilovima uz nezaobilazan miris onog Mediterana koji obično nije na razglednicama. Teme TBF-ovih pjesama variraju od kritike političke korumpiranosti, te općenito iskvarenih društvenih vrijednosti do svakodnevne ulične „zafrkancije“ i ljubavnih tema uz dozu humora.

 

Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti preko online servisa www.ulaznice.hr ili na blagajni u Festivalskoj palači koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% na ulaznice. Prijevoz autobusom je osiguran, a vrijeme i mjesto polaska bit će naknadno objavljeno. Program se odvija uz potporu Rezervata Lokrum.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)