Input your search keywords and press Enter.

TBF danas na Orsuli

Splitski umjetnici zdravog đira i rado viđeni gosti u Dubrovniku, The Beat Fleet – TBF, nastupit će danas, 21. kolovoza u parku Orsula s početkom u 21.30 sati.

 

Prijevoz autobusom je organiziran prema sljedećem redu vožnje:

20:45 / Pile – Park Orsula

21:10 / Pile – Park Orsula

21:00 / A. kolodvor – Grawe – I. Glavica – Žičara – Park Orsula

23:45 / Park Orsula – I. Glavica – Pile

23:45 / Park Orsula – Tommy – A. kolodvor

 

TBF je jedna od najprogresivnijih i originalnijih glazbenih priča na ovim prostorima. Počeli su kao hip hop sastav 1991. godine u Splitu i mijenjali formu te razvijali zvuk do 1997. kada su izdali svoj prvi album pod imenom Ping Pong: Umjetnost zdravog đira. Danas iza sebe imaju sedam studijskih izdanja koja su zaslužila najveće nagrade diskografije i kritike. Trenutno rade na pjesmama za novi studijski album i u punoj izvođačkoj snazi provode ljetnu sezonu nastupa s više od dvadeset koncerata, među kojima je i Dubrovnik.

 

Ulaznice za koncert TBF-a na Orsuli mogu se nabaviti na blagajni u Festivalskoj palači (Od Sigurate 1) koja radi svakim danom od 9 do 21.30 sati. Svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije ostvaruju popust od 30% pa cijena ulaznice za koncert TBF-a iznosi 80 kuna. Ovaj program odvija se uz potporu Rezervata Lokrum.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)