Input your search keywords and press Enter.

Talijanska komedija za mlade „Patnje mladog Ede“ (I dolori del giovane Edo) redatelja Duccija Chiarinija bit će prikazana u petak, 21. kolovoza u 21:30 sati u ljetnom kinu Jadran, kao posljednja projekcija u sklopu filmskog programa 66. Igara.

Još od djetinjstva Edvard pati od fimoze, malformacije penisa zbog koje ne osjeća seksualno zadovoljstvo. Kao sedamnaestogodišnjak osjeća pritisak vanjskog svijeta jer mu se čini da svi oko njega pričaju isključivo o seksu, no Edvardov nedostatak samopouzdanja stavljen je na kušnju nakon što slučajno upozna Elizabetu, ali i nakon što Bianca neočekivano učini prvi korak. Prisiljen izaći iz ormara, Edvard isprva pokušava riješiti problem nespretnim strategijama da bi, u konačnici, napokon skupio snagu i suočio se sa svojim strahovima. Film je prikazan na ovogodišnjem Pulskom filmskom festivalu u sklopu programa Dizalica koji je posebno namijenjen mladim filmoljupcima koji bi se po uzrastu mogli definirati kao stariji maloljetnici i mlađi punoljetnici, dakle mladež u dobi od 16 do 21 godine.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna dostupne su na blagajnama Igara u Festivalskoj palači, na Stradunu, u Multimedijalnom centru Visia, Kulturno-informativnom centru u Luži te na ulazu jedan sat prije početka projekcije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *