Input your search keywords and press Enter.

U Eko parku Ombla u Mokošici održane: „Tajnovite priče i legende o ljetnikovcima Rijeke dubrovačke“ po zapisima gospara Nikše Violića iz Sustjepana.

U okviru našeg malog kulturnog ljetnog programa pod nazivom „Čari ljeta u Mokošici“ prošli ponedjeljak 1. kolovoza 2016. u večernjim satima održana je u našem Eko parku Ombla u Mokošici kulturna večer pod nazivom: „Tajnovite priče i legende o ljetnikovcima Rijeke dubrovačke“.
Tajnovite priče i legende djeci i mladima Mokošice je pričao naš uvaženi „riječanin“ gospar Nikša Violić iz Sustjepana. Bilo je jako lijepo slušati legende i tajnovite priče o ljetnikovcima Rijeke dubrovačke a ponajviše legende o ljetnikovcima Lazarević, Gučetić i Kaboga.
Za ove Tajnovite priče i legende o ljetnikovcima Rijeke dubrovačke zaintersirala se i dubrovačka ekipa HRT-Ljetna panorama tako da smo imali prije dva dana TV snimanje i javljanje zajedno sa gosparom Nikšom Violićem u vrtu ispred ljetnikovca Sorkočević u ACI Marini Komolac.
Naša slijedeća kulturna aktivnost u okviru našeg projekta Čari ljeta u Mokošice je uz obilježavanje Međun. dana mladih 12. kolovoza 2016. kada ćemo imati plesno veče na popularnom okupljalištu Kiss u N. Mokošici.

Voditeljica projekta „Čari ljeta u Mokošici“:
Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *