Input your search keywords and press Enter.

T-Kamion dolazi na Korčulu s najboljom ponudom

• Posjetite T-Kamion Hrvatskog Telekoma, koji će do 16. svibnja proći kroz Blato, Vela Luku, Korčulu, Smokvicu i Lumbardu
• Za sve kupce u T-Kamionu osiguran je poseban popust u iznosu do 500 kuna na vrhunske modele Samsung uređaja
• Ponudu će činiti vrhunski modeli mobilnih uređaja kao i inovativnih gadgeta

Hrvatski Telekom je na velikoj turneji po Hrvatskoj s još boljim promotivnim T-Kamionom. Svi posjetitelji T-Kamiona, od 30. travnja do 16. svibnja na Korčuli, imat će priliku zaviriti u bogatu ponudu usluga i proizvoda poput vrhunskih mobilnih uređaja i noviteta kao što su fitness trackeri, pametni satovi i drugo. Svi korisnici će na T-Kamionu moći ostvariti sve usluge kao i u ostalim T-prodajnim mjestima, a očekuje ih i sniženje u iznosu do 500 kuna na sve vrhunske modele Samsung uređaja. Samsung je vjerni partner turneje T-Kamiona.

Turneja T-Kamiona po Korčuli uključuje sljedeća mjesta i gradove:

30. travnja – 2. svibnja Blato, kod Autobusnog kolodvora;
3. – 5. svibnja – Vela Luka, kod ulaza na Velu Rivu;
7. – 10. svibnja Korčula, kod spomenika;
11. i 12. svibnja Smokvica, parkiralište ispred Općine;
14. – 16. svibnja Lumbarda, 1. Žal.

Poseban je naglasak na premium ponudi Magenta 1, jedinstvenoj usluzi koja objedinjuje fiksne i mobilne usluge i koja slavi drugi rođendan od svog predstavljanja. Tu su i druge usluge namijenjene različitim potrebama korisnika – Internet posvuda, Najbolje tarife, MAXtv putem satelita te vrhunski uređaji Samsung S9 i S9+. Svakom kupcu Hrvatski Telekom pripremit će i poseban poklon.

S ciljem što kvalitetnije prezentacije usluge MAXtv putem satelita, sadržaj usluge će tijekom turneje biti predstavljen na najnovijem Samsung 65” TV modelu sa zakrivljenim ekranom. Za potpuno zadovoljstvo kupaca na T-Kamionu, instalacija usluge bit će dostupna u roku od 48 sati.

Hrvatski Telekom je već dugi niz godina prepoznat po turneji T-Kamionom koju organizira diljem Hrvatske, od Kvarnera, Dalmacije do otoka, jer time dostupan i na lokacijama gdje nema T prodajnih mjesta. Ovogodišnja turneja traje do 30. studenog, uključit će otprilike 60 lokacija diljem Hrvatske.

Odjel za korporativne komunikacije
Hrvatski Telekom

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)