Input your search keywords and press Enter.

Svjetski dan socijalnog rada

Dana 17. ožujka 2015. godine se obilježava Svjetski dan socijalnog rada pod nazivom „Promicanje dostojanstva i vrijednosti ljudi“. Središnja proslava se održava danas u Zagrebu u prostorijama Novinarskog doma s početkom u 12,00 sati u organizaciji Hrvatske udruge socijalnih radnika koja poziva sve socijalne radnike na tribinu pod nazivom „Gdje je (ne)stala socijalna pravda u socijalnom radu?“.
U Domu za mlađe i punoljetne osobe MASLINA Dubrovnik dana 18. ožujka 2015. godine od 15 do 16 sati održat će se radionica za djecu i mlade, koju će voditi socijalna radnica Iliana Stojanović i psihologinja Doma Petra Kvartuč na temu „Promicanje dostojanstva i vrijednosti ljudi“.
Dana 20. ožujka 2015. godine u Domu za starije i nemoćne osobe DOMUS CHRISTI organizira se Dan otvorenih vrata od 9, 30 do 13, 00 sati sa prigodnom Uskršnjom radionicom sa korisnicima Doma, koju će voditi socijalne radnice Jelena Vrtiprah Atijas i Ivana Bartulović.
Svjetski dan socijalnog rada obilježit će se i u Domu za starije i nemoćne osobe DUBROVNIK zajedno sa Društvom naša djeca.

v. d. PREDSJEDNICA
Iliana Stojanović, dipl. soc. radnica