Input your search keywords and press Enter.

Svjetska DJ senzacija R3HAB stiže u petak u Revelin

Culture Clubu Revelin partija gotovo bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, publike je svake noći sve više, a produkcijski programi privlače i poznate VIP goste.

Ovih se noći u dubrovačkom klubu Revelin partija bez prestanka. Izvođači i programi sve su atraktivniji, pa ne prođe noć da dolazak ne najavi neka od glazbenih, sportskih ili glumačkih zvijezda. R3HAB, jedan od najpoznatijih DJa na svijetu, redovit gost najvećih svjetskih klubova, stiže u petak, 14. srpnja u party tvrđavu Revelin i najavljuje nezaboravnu zabavu I odličan provod.

U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould AKA R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remixa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts” Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma “MRKRSTFT” postala je veliki klupski hit, a našla se i na Sensation White 2008 CD-u. R3hab je jedan od najtraženijih Dirty Duch remixera u svijetu. Do sada je remiksao hitove Jennifer Lopez, Madonne, Katy Perry i mnogih drugih.

Marko Plavčić
Culture Club Revelin
Public Relations Manager

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *