Input your search keywords and press Enter.

Svečano potpisani ugovori o dodjeli “A” državnih stipendija izvrsnim studentima

Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i studenti Sveučilišta u Dubrovniku potpisali su u Rektoratu ugovore o dodjeli „A“ državne stipendije. Uz rektora, potpisivanju Ugovora nazočio je i prorektor za poslovanje izv. prof. dr. sc. Nebojša Stojčić.
Rektor prof. dr. sc. Nikša Burum čestitao je najboljim studentima Sveučilišta i istaknuo kako je uz novac koji stipendija donosi važan element i činjenica da se vrijedan rad i kontinuirani trud prepoznaje i nagrađuje. „Želimo pokazati da se trud doista isplati! Pametno potrošite novce koje ste zaslužili svojim zalaganjem na studiju.“, rekao je rektor Burum. Studenti su izrazili zadovoljstvo što se potpisivanje moglo održati u Rektoratu i što su se mogli s rektorom susresti uživo. Dodjela je bila ujedno i prigoda za razgovor i druženje studenata s rektorom.
„A“ državna stipendija dodjeljivala se po odvojenim rang-listama – za redovite studente koji su upisali prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija u 2021./2022. Stipendije su dobili: Petra Macan i Jan Marko Novalija s Odjela za umjetnost i restauraciju, Tara Šipčić i Ivan Amižić s Odjela za komunikologiju, Antonela Konsuo s Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Lea Ceraj Cerić s Odjela za primijenjenu ekologiju te Mato Tikvica s Odjela za elektrotehniku i računarstvo.
Dobitnici – redoviti studenti viših godina preddiplomskih sveučilišnih studija i/ili diplomskih sveučilišnih studija – su: Ivana Hladilo s Odjela za komunikologiju, Antea Marić sa stručnog diplomskog studija Hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomija te Viktorija Pilon i Mirta Tonc s Odjela za umjetnost i restauraciju.

Sveučilište u Dubrovniku

unidu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.