Input your search keywords and press Enter.

Svečano otvoreno dječje igralište u Sustjepanu

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić zajedno s najmlađim stanovnicima Sustjepana u četvrtak je otvorio novo dječje igralište u Sustjepanu.

Na prigodnoj svečanosti ovom prigodom okupili su se brojni mještani, a don Ivica Pervan je blagoslovio igralište. „Ovo igralište nastavak je ulaganja u infrastrukturu u društvenim djelatnostima u Sustjepanu. Najprije smo napravili igralište za veću djecu, a sada otvaramo za naše najmlađe. Sretni smo da u Sustjepanu ima puno djece i da smo otvorili ovo igralište prije svetog Nikole i Dana branitelja. Također je potrebno zahvaliti se mještanima koji su sami napravili puno radnih akcija“ rekao je gradonačelnik Vlahušić prigodom otvorenja.

Na dječjem igralištu smještenom pored nogometnog igrališta i društvenih prostorija postavljene su nove sprave za igru i ograda te je uređena podloga. Investitor je Grad Dubrovnik kroz Upravni odjel za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo, a vrijednost građevinskih radova i opreme iznosi nešto više od 180 tisuća kuna s PDV-om.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.