Input your search keywords and press Enter.

Susret vinara i ugostitelja 15. veljače u Dubrovačkim vrtovima sunca

Poslovni susret za pripremu vinskih karti za sezonu 2018. i ove godine organiziraju Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA te pozivaju vinare s područja naše županije, kao i ugostitelje i hotelijere, da se prijave za susret.

Susret vinara i ugostitelja održat će se 15. veljače u Vrtovima sunca u Orašcu od 11 do 16 sati. Ove godine novost su radionica ”Potencijali nove berbe / kušanje mladih vina” i okrugli stol ”Gdje je mjesto lokalnim sortama na hrvatskim vinskim kartama?”, a koje će voditi nagrađivani hrvatski sommelier Siniša Lasan, sommelierski prvak Hrvatske i sudac Decanterovih svjetskih nagrada.

Ovaj susret, četvrtu godinu zaredom, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina. Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na telefon 020 312 714 ili e-mail mvitkovic@dunea.hr – vinari najkasnije do 06. veljače 2018., a prijave ugostitelja primaju se do 13. veljače.

Vinari uz prijavu trebaju navesti:

IME VINARIJEKONTAKT (adresa, mob, tel, e-mail)
POPIS VINA (s oznakom berbe) koje će predstaviti
Više informacija može se pronaći na www.dunea.hr (link: www.dunea.hr/novosti/443-vinari-i-ugostitelji-susrest-ce-se-15-veljace-u-vrtovima-sunca).

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *