Input your search keywords and press Enter.

Suradnja OB Dubrovnik s Medicinskim fakultetom iz Splita

u petak 08. listopada 2021. s početkom u 12:00 sati će se u Plavoj dvorani Opće bolnice Dubrovnik održati prigodna promocija suradnje OB Dubrovnik s Medicinskim fakultetom iz Splita utemeljena na ranije potpisanim Ugovorima o suradnji između Sveučilišta u Splitu i Medicinskog fakulteta Split s OB Dubrovnik.

Nedavnom odlukom Katedre za kirurgiju MF Split tri odjela OB Dubrovnik: Odjel Ortopedije i traumatologije, Odjel plastične kirurgije i kirurgije dojke te Odjel Neurokirurgije su ispunili kriterije za obavljanje studentske nastave pa će se predavanja, seminari i vježbe za studente MF u Splitu moći obavljati u OB Dubrovnik. Još od ranije taj status kliničkog odjela stekao je Odjel oftalmologije OB Dubrovnik na kojem su nastavu iz oftalmologije obavljali studenti splitskog fakulteta početkom 2021. godine.

Promociji će nazočiti dekan i prodekan MF Split, Predstojnik Katedre za kirurgiju i Predstojnik Kirurške klinike KBC Splite te Ravnatelj OB Dubrovnik i voditelji odjela na kojima će se obavljati studentska nastava.

PRESS služba / Opća bolnica Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)