Input your search keywords and press Enter.

Studenac, glavni maloprodajni trgovački lanac na Jadranskoj obali i jedan od vodećih u Hrvatskoj, dogovorio je suradnju s Hrvatskim Crvenim križem donacijom u hrani i drugim potrepštinama za najpotrebitije građane. 

Ukupna vrijednost ove donacije je 70.000 kuna, a biti će raspoređena na sedam županija: Splitsko-dalmatinsku, Šibensko-kninsku, Zadarsku, Ličko-senjsku, Primorsko-goransku, Dubrovačko-neretvansku i Istarsku, prema izboru i konkretnim potrebama Crvenog križa. 

Nina Mimica, direktorica marketinga Studenca, tim povodom je izjavila: “Pomoć zajednici važna je uvijek, a posebno je značajna u izvanrednim okolnostima s kojima se trenutno susrećemo. U Hrvatskom Crvenom križu prepoznali smo ozbiljnog partnera koji će poduzeti sve korake kako bi prijeko potrebna pomoć stigla do najpotrebitijih i na tome smo im unaprijed zahvalni.”

Sandra Stipanov, ravnateljica Društva Crvenog križa Istarske županije, dodala je: “Ponosni smo što je Studenac prepoznao naš rad i što cijeni ono što činimo za našu zajednicu. Crveni križ vrši podjelu paketa za najpotrebitije građane, za one koji su u samoizolaciji, za samačka domaćinstva i za sve one koji nas kontaktiraju, a kojima stojimo na raspolaganju s našim volonterima i djelatnicima. Kako vrijeme odmiče sve smo više financijski opterećeni i svaka donacija nam puno znači, stoga veliko hvala svima u Studencu.”

 

Nina Marković

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)