Input your search keywords and press Enter.

Strukovna grupa građevinara HGK: Od države očekujemo da vodi brigu i oko nas poduzetnika čije poslovanje je ugroženo pojavom korona virusa

U svjetlu najnovijih događaja oko korona virusa, kao i poduzetih i najavljenih mjera od strane gradske vlasti, smatramo korektnim i potrebitim izraziti našu punu podršku prema racionalnom korištenju javnih sredstava.

Svjesni smo da će ovi događaji ostaviti traga i na našu gospodarsku granu i da ćemo svi, više ili manje, podnijeti određene gubitke. Koliko i u kojoj mjeri, to sada nije moguće predvidjeti. Ono što svakako moramo je dati podršku institucijama na svim razinama kako bi čim efikasnije suzbili epidemiju i prebrodili nadolazeći period.

Od državnih vladajućih struktura očekujemo da vodi brigu i oko nas poduzetnika čije poslovanje je ugroženo ili će biti ugroženo pojavom korona virusa. Pod ovim najprije podrazumijevamo mjere koje je HGK predložila nadležnim institucijama. U tom smislu pozivamo sve poduzetnike da razmišljaju na način što u ovom trenutku oni mogu napraviti za društvo, a čvrsto vjerujemo da će i država povesti brigu kroz razne mjere pomoći poduzetnicima.

 

 

HGK ŽK Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)