Input your search keywords and press Enter.

Stray Dogg & Jester’s Play

Stray Dogg, melankolični indie rock band iz Beograda i Jester’s Play, indie rock band iz Mostara, dolaze sutra, 12. prosinca od 20 sati u Kazalište Marina Držića odsvirati koncertnu promociju svojih posljednjih albuma.

U Dubrovnik stižu nakon zajedničke turneje pod nazivom “Dare to come along with the wind”, koja je obuhvaćala gradove Tuzlu, Sarajevo i Mostar. Stray Dogg promovira svoj treći album ” Come along wind”, dok će Jester’s Play predstaviti svoj debi-album ”Sapere aude”.

Počevši kao akustični lo-finjak, kantautor Dušan Strajnić – Dukat okupio je bend koji je u vrlo kratkom vremenu izgradio kultni status nositelja Beogradske scene i jednog od prepoznatljivih imena novog americana vala. Stray Dogg izdvaja prepoznatljiv melankoličan indie-folk prizvuk koji svoj korijen vuče iz Dukatovog glasa i tekstova.

Jester’s Play osnovan je 2010. godine od strane sadašnjeg gitarista Harisa Karahodžića i pjevača, kantautora grupe Maka Žuje. Vrlo brzo im se priključuju bubnjar Faris Jelovac i Admir Husić Hus na bas gitari. 2014. godine ulaze u NLO studio u Zagrebu, kod  producenta Srđana Sekulovića Skansija i snimaju prvijenac “Sapere Aude”.

Rezervacije ulaznica na tel. (020) 321 088 i na e-mail: blagajna@kazaliste-dubrovnik.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *