Input your search keywords and press Enter.

STRADUN UŽIVAO U KONCERTU INES TRIČKOVIĆ KVARTETA

Prvo u Dubrovniku, a zatim Shanghai-ju – povodom velike kineske turneje

 

U subotu, 30.09. ispred Crkve sv. Vlaha održao se koncert Homage to Erik Satie, nagrađivane jazz pjevačice Ines Tričković. U ovom dvosatnom programu uživalo se u klavirskim skladbama Erika Satieja iz opusa Gnossienne i Gymnopedie, te najvećim popularnim jazz klasicima koje su izveli – Ines Tričković – vokal, Goran Končar – violina, Zvonimir Šestak – kontrabas i Hrvoje Galler – klavir.

„Posebno sam sretna kad pjevam u mome Gradu. Predivno je pjevati ispred Crkve sv. Vlaha s pogledom na Stradun. Čekaju me veliki konceri u Shanghai-ju pred mnogobrojnom publikom i neizmjerno me veseli da su Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Grad Dubrovnik i gradonačelnik Mato Franković prepoznali vrijednost ovog programa te ga poklonili našim sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika. Dat ću sve od sebe u Shanghai-ju da predstavim Dubrovnik u najboljem svjetlu.“ – izjavila je Tričković nakon koncerta.

Turistička zajednica grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik ovaj su koncert poklonili sugrađanima i posjetiteljima Dubrovnika a povodom još jednog svjetskog uspjeha Ines Tričković – velike kineske turneje i nastupa na najprestižnijem glazbenom festivalu u Aziji – SHANGHAI INTERNATIONAL ART FESTIVAL-u, u Cadillac Shanghai Concert Hall.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)