Input your search keywords and press Enter.

Otvoreni eko apel za park na Komardi odgovornim službama Grada i DNŽ!

– pitaju nas zabrinuto u zadnje vrijeme naši brojni sugrađani preko naših zelenih kontakata!
Građani nam se žale kako je nekada lijepi gradski park pretvoren u restoran… tako što se restoran sa raznim staklenim pregradama raširio s obje strane (iako je po mišljenju građana vlasnik restorana dobio koncesiju samo za lijevi dio parka i to od skalina prema Lazaretima) i zauzeo cijeli park!
Od neki dan kako nam dojavljuju građani vlasnik je nedavno posjekao dosta vrijednog mediteranskog zelenila počevši od rogača pa do pitospora, a isto tako samovoljno popločava dio parka uz more.

Sve u svemu jako je otužno vidjeti i čuti kako se naš Grad i DNŽ nedovoljno brinu o svojim parkovima, morskoj obali i pomorskom dobru!
Kada dobro analiziramo naš Grad zapravo se i ne može pohvaliti svojim parkovima kao recimo grad Osijek jer broj parkova se u Gradu Dubrovniku sveo na jedva 4 i pol parka i to: park Gradac, Bogišićev park, Gruški park, park u Pilama te dio parka na Komardi!
Nadamo se da će se nakon ovo našeg ponovnog zelenog apela odgovornim službama Grada i DNŽ uvesti reda u parku na Komardi jer građani uz sve ove nevolje nam se žale kako ih tjeraju neki iz restorana i ne daju im se kupati u blizini na Komardi!

“O dragi naš Grade što od tebe u zadnje vrijeme neki rade!”

Voditeljica Zelenih kontakata Grada i okolice: Jadranka Šimunović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)