Input your search keywords and press Enter.

“Stilske vježbe” – kazališni fenomen svjetskih razmjera gostuje u Kazalištu Marina Držića 6., 7. i 8. studenog u 20 sati.

Najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom u režiji Tomislava Radića slavi čak 47 godina igranja. Pero Kvrgić i Lela Margitić ovaj su naslov svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest te je uvrštena i u Guinnessovu knjigu rekorda.

Radi se o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva – magijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, koja stvara kazališnu publiku.

Rezervacije ulaznica za izvedbe 6., 7. i 8. studenog u Kazalištu Marina Držića su dostupne na tel. 321 088 i na e-mail: kmd.blagajna@gmail.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *