Input your search keywords and press Enter.

Nakon što se rasprodao comedy show u kinu Sloboda, zbog velikog interesa dodana još jedna izvedba! 

Dubrovkinje i Dubrovčani očito su željni smijeha! „Dalmatinska Stand-Up Comedy večer Vol. 1“ u izvedbi splitskih stand up komičara, zakazana za ovu nedjelju u 20 sati u kinu Sloboda, rasprodala se tri dana prije samog showa. Zbog jako velikog interesa publike dodana je još jedna izvedba u 18 sati, kako bi oni koji nisu na vrijeme osigurali svoje ulaznice mogli uživati u sat i pol smijeha koji Splićani donose u grad pod Srđem. Očito su prošlog ljeta na Babinom Kuku Ante Travizi, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ivica Lazaneo ostavili jako dobar dojam pa svi oni koji su se prepali da će ostati bez ulaznica ipak će doći na svoje zbog još jedne izvedbe. Splitski komičari poručuju zainteresiranima da ne čekaju zadnji trenutak za kupnju ulaznica te da jedva čekaju nedjeljni nastup, jer su i sami oduševljeni ovakvim interesom. Podsjećamo, dodani show je na rasporedu u nedjelju 03. ožujka s početkom u 18 sati. Cijena ulaznice je 60kn u pretprodaji te 70kn na ulazu na dan predstave.

ONLINE PRODAJA:
bit.ly/DUBvol1

FIZIČKA PRODAJA:
LUŽA (blagajna kina Slobode) otvara sat vremena prije prvog filma (od 16h do 21h)
Ghetaldus optika – Atlant Centar (Ante Starčevića 24)
Radno vrijeme: Pon – Pet 08:00 – 20:30 / Sub 08:00 – 14:00
Na dan predstave na ulazu

 

https://www.facebook.com/events/393155768103332/

VIŠE O KOMIČARIMA:

Tomislav Primorac -> https://youtu.be/0pHEYI3vz8I
Tomislav Primorac polovni je Dalmatinac i čistokrvni Hercegovac. Rođen je u Mostaru 90-e godine, 91-e je bio u malom selu pokraj Širokog Brijega, dok se 92-e nije preselio u glavni grad Dalmacije. Ne voli ništa što vole mladi. Bavi se glazbom, komedijom i crtanjem stripova, a u slobodno vrijeme je diplomirani fizičar. Životni san mu je da bude kao Nikola Tesla, napravi nešto korisno za ljudsku civilizaciju samo kako bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je. Komunikativan i pristojan, uvijek pozdravlja susjede na stubištu, pa ne čudi što je u društvu poznat kao Potencijalni Serijski Ubojica. Dosada je imao dobre povratne reakcije od publike, te vas poziva da mu koji put navratite na nastup i sami procijenite da li je uhu ugodan onoliko koliko je oku neugodan.

Ivica Lazaneo -> https://youtu.be/-tK-OC25BjY
Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlopo bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

Josip Škiljo -> https://youtu.be/iY-qwLhag1A
Josip Škiljo je tridesetšestogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

Ante Travizi
Ante Travizi je 20 i nešto godišnjak rodom iz Splita. Na prvu možda simpatičan i zabavan, no nakon par tjedana ljudi shvate da je dosadni manijak. Pije espresso i kratkih je živaca. Ima “blagi” poremećaj pažnje. Njegova majka tvrdi da je bio planiran tokon rata. On nije naivan. Trenutno pokušava završiti faks, a ne ide mu jer mu je život van faksa postao zabavan. Možda izgubi i pravo školovanja zbog stand upa. Hrana mu je najdraža tema razgovora. Ako dođe do svjetskog rata, preći će na stranu koja će imati kebab jer kebab sadrži kruh, meso i umake što su zapravo esencije života.

INFORMACIJE na info@splickascena.com

 

 

 

Josip Škiljo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)