Input your search keywords and press Enter.

Srđ je Grad: Prijedlog plana korištenja javnih površina unutar povijesne jezgre

Prenosimo u potpunosti priopćenje KLGB Srđ je Grad o prijedlogu plana korištenja javnih površina unutar povijesne jezgre:

Prijedlog Plana upravljanja javnim površinama Grada Dubrovnika, koji predlaže KLGB Srdj je Grad, rezultat je razgovora i konzultacija, platforma na kojoj će se isti nadograđivati i mijenjati kroz prijedloge svih zainteresiranih strana.
To nije konačno rješenje već promišljanje  koje nastoji izbalansirati zahtjeve sugrađana da nesmetano prolaze ulicama,  oslobodja prilaze školama, institucijama, koje sredstva prikupljena najmom javnih površina reinvestira u tu istu infrastrukturu, dugotrajnijim najmom javnih površina i regulacijom cijene najma stvara podlogu za održivu poslovnu atmosferu.

To je ravnoteža po mjeri svakodnevnog života njegovih gradjana i posebnog dozivljaja  Grada iz perspektive njegovih posjetitelja. Plan upravljanja prijelazna je mjera do donošenja konačnog Plana upravljanja povijesnom jezgrom i treba se prilagoditi budućem UPU u povijesne jezgre grada Dubrovnika.


Javite nam Vaše prijedloge i primjedbe putem ovog obrasca  ili mailom na info@srd-je-grad.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *