Input your search keywords and press Enter.

Sport: Izborni kongres Europske judo unije

Hrvatska ima predstavnika u vrhu europskog juda i do Tokija 2020.

U grčkom gradiću Loutraki održan je 68. izborni kongres Europske judo unije. U naredne četiri godine EJU će i dalje voditi Sergej Solovejčik (RUS), a poziciju sportskog direktora će ponovno obnašati glavni tajnik Hrvatskog judo saveza, Hrvoje Lindi. Uz reizbor predsjednika Solovejčika novo ime na poziciji glavnog tajnika EJU-a je Ezio Gamba (ITA), olimpijski pobjednik iz 1980. godine i prvi stručnjak ruskog juda u Londonu 2012. i Riju 2016. godine.

Nova potpredsjednica EJU-a je Jane Bridge-Charlot (GBR), trostruka europska prvakinja i prva svjetska prvakinja u kategoriji do 48 kilograma, koja će biti zadužena za obrazovanje.

Hrvatski judo će u vrhu europske organizacije i dalje predstavljati Hrvoje Lindi, glavni tajnik Hrvatskog judo saveza, koji je reizabran na poziciji sportskog direktora EJU-a.

Velika je čast biti na poziciji sportskog direktora EJU-a i u razdoblju 2016. do 2020. godine. Potvrda je to, ne samo mog osobnog rada, nego i rada cijelog Hrvatskog judo saveza te razvoja kojeg bilježimo iz godinu u godinu. Pogotovo je dobar osjećaj kada se zna da ovaj reizbor dolazi u dijelu godine kada slavimo 65 godina godina našeg saveza – rekao je Lindi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *