Input your search keywords and press Enter.

Spoj brandova: Novi modeli Mercedesa bit će izloženi u povijesnoj jezgri

Povodom održavanja eventa „Mercedes Global Training“ u Maloj vijećnici Grada Dubrovnika u četvrtak je održana konferencija za novinare gradonačelnika Andra Vlahušića. Novinarima se obratio i predstavnik Daimlera AG za Hrvatsku Dean Torti.
Gradonačelnik Andro Vlahušić uvodno je zahvalio svim uključenim u realizaciju ovog projekta kazavši kako je od pukog broja dolazaka i noćenja koje će Dubrovnik ostvariti tijekom događanja dugog 10 tjedana kudikamo važniji spoj brandova Dubrovnika i Mercedesa, te marketinški učinak koji će proizvesti. Izrazivši nadu da je organizacija Global Traininga tek početak suradnje poželio je organizatorima uspješan rad.

Dean Torti, marketing i PR manager Star Importa, generalnog uvoznika Daimlera AG za Hrvatsku, kazao je kako odabir Dubrovnika nije slučajan. -„Mercedes Global Training organizira se svake godine i namijenjen je prodajnom osoblju i koordinatorima prodaje za upoznavanje s novom modelima prije nego što isti budu plasirani na tržište“, rekao je Torti.

Međutim, osobitost ovogodišnjeg izdanja predstavljanje je novog modela E-klase, što se događa jednom u sedam godina, naglasio je Torti uz zahvale Gradu Dubrovniku na dobrodošlici.  –„Trening se odvija na čak tri lokacije na području Dubrovnika i internog je karaktera. Od danas pa do 14. travnja u Dubrovnik će doći ukupno 12.500 Mercedesovih prodavača i zastupnika koji će se izmjenjivati tri puta tjedno u grupama od po 400 ljudi“.

Posebna zanimljivost za građane i posjetitelje svakako će biti novi Mercedesovi modeli, koji će se osim na gradskim ulicama moći vidjeti i u povijesnoj jezgri, gdje će od kraja ovog tjedna biti izložena četiri nova modela.

Prije same konferencije za novinare gradonačelnik se susreo i s Jöergom Himmelmannom, direktorom programa Global Training u Daimleru AG. Jörg Himmelman zahvalio je gradonačelniku na iskazanom gostoprimstvu dok je gradonačelnik Vlahušić iskazao zadovoljstvo što Dubrovnik ima priliku ugostiti jednu od najvećih svjetskih automobilskih kompanija, koja već 130 godina predstavlja simbol kvalitete.

“Mercedes Global Training” u Dubrovniku se održava od 4. veljače do 14. travnja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *