Input your search keywords and press Enter.

Jedna od najvećih živućih glazbenih legendi, pjevač osebujna glasa čija svjetska slava traje više od pola stoljeća, Tom Jones nastupio je u ponedjeljak, 1.srpnja, ispred dubrovačke katedrale pred prepunim gledalištem. Ovaj spektakularni koncert za koji se tražila karta više, održan je pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika u suradnji sa Star produkcijom, a povodom 70 godina Dubrovačkih ljetnih igara koje se otvaranju 10. srpnja.

Legendarni Tom Jones koncert je otvorio novijom uspješnicom Burning hell, a u nepuna dva sata izveo je svoje najveće stare i nove hitove poput Green green grass of home, You can leave your hat on, If I only knew.Prisutne je razgalio vatrenom izvedbom pjesme Sex bomb, a najvećim pljeskom oduševljene publike nagrađen je nakonotpjevanog bezvremenskog hita Delilah. Mega zvijezda je bila odlično raspoložena, a publika je na najbolji način uzvratila plešući i pjevajući zajedno s njim.

Ovaj grad je predivan, prvi put sam ovdje, u šoku sam, kako su sve ovo izgradili?! Sretan sam što sam ovdje izjavio jeza kraj neumorni Jones, te pjesmom Strange things završio svoj trijumfalni koncert i oprostio se riječima: Ne mogu vam obećati da se vidimo uskoro, ali vidimo se čim prije.

Tom Jones u karijeri je objavio 41 studijski album, a uz to ima 20 video albuma, pet live i 16 kompilacija. Glazbene kritičare posebno su oduševili, što produkcijski, što izvedbom, posljednja tri Long Lost Suitcase”, Spirit in The Room” i Praise & Blame” što je samo potvrda da Jones s pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih izvođača u povijesti glazbe.

 

 

 

Karla Labaš

Ured za odnose s javnošću i marketing

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *