Input your search keywords and press Enter.

Snješko Raguseo oduševio mališane

Jutros su TIC Pile TZ grada Dubrovnika posjetila djeca iz Dječjeg vrtića Pile i „upoznala“ novu atraktivnu dekorativnu figuru – Snješka Ragusea.

Jutrošnji događaj bio je i početak nagradnog FB natječaja za najbolju fotografiju koji će trajati do 20.prosinca, a proglašenje pobjednika bit će 23. prosinca u 11 sati u našem uredu.

Snješko Raguseo izrađen je prema ideji našeg sugrađanina Damira Račića koji se i pridružio događanju. Snješko Raguseo krasit će TIC Pile u ovo blagdansko vrijeme.Fotografija mališana iz Dječjeg vrtića Pile bit će među prvima na FB s ključnom riječi #snjeskoraguseo čime je krenuo nagradni natječaj odabira najbolje fotografije s likom Snješka Ragusea, koji je svoje mjesto pronašao u uredu Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Facebook nagradni foto natječaj poziva na sudjelovanje roditelje ili odrasle članove obitelji da na FB stranicu Experience Dubrovnik objave fotografiju djeteta sa Snješkom Raguseom uz ključnu riječ #snjeskoraguseo,

Natječaj će trajati od 9. do 20. prosinca, a proglašenje pobjednika – najboljih fotografija koje su sudjelovale i dodjela nagrada bit će u petak 23. prosinca u 11 sati. Sve upute o sudjelovanju u nagradnom foto – natječaju pronaći ćete na FB stranici Experience Dubrovnik.

Jelka Tepšić, voditeljica Odjela za komunikacijske taktike, TZ grada Dubrovnika

Foto: Igor Brautović

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *