Input your search keywords and press Enter.

TZ  grada Dubrovnika sinoć je organizirala posjetu Elafitima – otocima Šipan i Loppud, a u povodu završne svečanosti 12. Ljetne škole filma  u Luci Šipanskoj i Lopudske noći – Koncerta Klape Rišpet ispred Župnog dvora na Lopudu,koja je tradicionalna pučka festa kojom se obilježava i blagdan Velike gospe.
Zahvaljujemo ekipi HTV Centar Dubrovnik i Dubrovnikpress portalu, što su nam se pridružili na ovom kratkom posjetu , nadamo se da im je bilo ugodno! Ponovit ćemo i dogodine!
Završna priredba Ljetne škole filma Šipan koja se održavala po dvanaesti put, prikupila je vrlo veliki broj gostiju, ispod platnja u Luci Šipanskoj, tridesetak polaznika, voditelji radionica i incijatori ove filmske škole Nils Neubert i Miro Bronzić ponosno su pokazali dječje filmska uratke, te malu izložbu fotografija, podijeljene su diplome , a sve je završilo zajendičkim fotografiranjem i plesom. Luka Šipanska tako je i ove godine bila središte filmskog stvaralaštva mladih vođenog entuzijazmom mentora i voditelja, u prekrasnom , govoto  idiličnom okruženju Luke Šipanske, koje je sinoć bila prepuna nautičara.
Na Lopudu se za dobru atmosferu Lopudske večeri pobrinula Klapa Rišpet, zabavljajući goste otoka i sve domaće žitelje uz svoje poznate skladbe, ali i dalmatinske hitove. Program je održan na placeti ispred Župnog dvora,  a uz poznate skladbe se i zabalalo.
Priredbe na Elafitima i Zatonu nastavljaju se i večeras.
Jelka Tepšić, TZ Dubrovnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)