Input your search keywords and press Enter.

Silente – Još jednom: Naš adut u Radio Battle-u

Pjesma ‘Još jednom’ dubrovačke grupe Silente dobila je najviše glasova slušatelja HR2 i na taj način će biti uvrštena na prezentacijsku listu pjesama za međunarodni radijski projekt Radio Battle.

Susret između hrvatskog i latvijskog radijskog tima održat će se sutra, u nedjelju 31. siječnja u vremenu od 20 do 21 sat, a podršku našoj ekipi možete dati tvitajući poruke s oznakom #radiobattleHR.

Silente su nadmašili Saru Renar, Elemental i Libar znatnom prednošću. Članovi grupe su se, putem Twittera i Facebooka, zahvalili svojim obožavateljima i pozvali ih da ekipu HR2 podrže u natjecanju s predstavnicima javog radijskog servisa iz Latvije.

Glasanje za pjesmu koja će biti uvrštena u playlistu za Radio Battle trajalo je od ponedjeljka do petka u jutarnjem showu na HR2 putem telefona dok se na društvenim mrežama Facebook i Twitter održavalo u kontinuitetu.

Radio Battle spaja tradicionalnu s novim medijskim platformama – radijski FM i internetski streaming s Twitterom – u potražnji za podrškom što većeg broja slušatelja. Za vrijeme trajanja jednosatnog showa, ekipe igrom suprotstavljenih svjetskih radijskih stanica nastoje osvojiti publiku odabranom listom pjesama i umijećem njezine radijske prezentacije. Pobjednika susreta određuje publika svojim tweetovima s pripadajućim hashtagom zemlje koja toga tjedna sudjeluje u igri. Glasanje se odvija u satu emitiranja emisije.

Susret između Hrvatske i Latvije održat će se u nedjelju 31. siječnja, a za ekipu HR2 može se glasati u vrijeme trajanja emisije tvitovima s oznakom #radiobattleHR.

Silente – “Još jednom”: https://www.youtube.com/watch?v=uQjZ1lXJFdY

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)