Input your search keywords and press Enter.

Sharks need you!

Football klub Dubrovnik Sharks poziva: SHARKS NEED YOU!

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks poziva sve zainteresirane da postanu članovi kluba. Klub već aktivno djeluje i trenira preko dvije i pol godine te bilježi dva nastupa u Hrvatskoj ligi flag footballa, a pripremaju se i za treći.

Prošle godine tri naša igrača zaigrala su za Hrvatsku reprezentaciju, a dva igrača putuju u SAD igrati u srednjim školama, te imaju šansu doći sve do najveće lige američkog nogometa, NFL-a. Novost je da na ljeto počinju i treninzi tackle (puni kontakt) američkog nogometa, a u cilju nam je pokrenuti i žensku flag ekipu, kao i cheer squad u suradnji sa plesnim studiom 3-V. Za sve ove i nove pothvate potrebni su nam novi članovi, zato su svi zainteresirani dobrodošli!

Svi zainteresirani mogu doći na teren u ACI Marini Dubrovnik subotom i nedjeljom u 14:00, pogledati naš trening te se prijaviti ukoliko su zainteresirani za članstvo i aktivno bavljenje američkim nogometom, na terenu i van njega. Ukoliko niste u mogućnosti doći na trening, možete nam se javiti na našu facebook stranicu “Dubrovnik Sharks”, Instagram profil: dubrovniksharks, Twitter ili na broj mobitela 091/520-9786.

“Američki nogomet je sport sa nevjerojatnim dozama adrenalina, uzbuđenja i sportskog duha. Potreban je veliki trud, rad, predanost, odgovornost i timski rad te puno znoja, ali će vam se vratiti. Ekipa više nije samo tim nego velika obitelj gdje suigrači postaju braća i sestre. Prilike su nezamislive kako za tim, tako i za igrače. Treniraj, igraj, putuj i druži se s nama i postani dio obitelji!” – poručuju Sharksi

SHARKS NEED YOU!

Linkovi:
FB: https://www.facebook.com/dubrovniksharks
Instagram: dubrovniksharks
Twitter: https://twitter.com/DubrovnikSharks
Mail: dubrovnik.sharks@gmail.com

Marko Miletić
Dubrovnik Sharks, predsjednik kluba

Anđela Matić
Owner
Event&Travel Lab

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *